SAINAL VAS NAGRAĐUJE S 10 % POPUSTA NA CJELOKUPAN ELECTROLUX I CANDY ASORTIMAN

Postavio karlovacki / 18/09/2017 / Akcije, Dom i vrt - akcije, Proizvodi - akcije, Završene akcije /

Sainal d.o.o. iz Karlovca uvijek misli na svoje vjerne kupce pa Vas je tako ovaj puta odlučio nagraditi popustom od 10 posto uz plaćanje MasterCard kreditnom karticom Karlovačke banke. Popust vrijedi za sav Electrolux i Candy asortiman bijele tehnike. Akcija traje do 18. listopada 2017. godine.

Electrolux je jedan od vodećih svjetskih proizvođača kućanske tehnike koji svoje proizvode prodaje u više od 150 zemalja svijeta, a posebnu pozornost posvećuju manjoj potrošnji energije te dužem vijeku trajanja aparata. Candy je poznati talijanski proizvođač bijele tehnike znamenit po svojoj dugogodišnjoj tradiciji i pouzdanosti te kontinuiranoj brizi o potrebama potrošača.

 

Bitno je također za napomenuti da u Karlovcu postoje ovlašteni servisi za Electrolux i Candy što ove dvije pouzdane marke kućanske tehnike čini savršenim odabirom za Vaš dom.

SAINAL – DUGI NIZ GODINA UZ SVOJE VJERNE KLIJENTE

Odlučili ste opremiti svoj dom novom bijelom tehnikom, pokvarila Vam se perilica rublja, zamrzivač ili štednjak te tražite trgovinu gdje nabaviti ono što Vam treba? Široki izbor kvalitetnih proizvoda za Vaš najdraži dom čeka Vas na adresi Trg kralja Petra Svačića 3 u Karlovcu.

Dugogodišnje iskustvo i profesionalnost poslovanja te ponuda provjerenih i kvalitetnih marki razlog su zašto se kupci uvijek vraćaju u Sainal. Ljubazno i profesionalno osoblje Sainala pružit će Vam sve potrebne savjete i informacije te Vam pomoći razriješiti svaku nedoumicu prilikom kupovine.

Posjetite Sainal i izaberite ono najbolje za Vas!

Kontakt:

Sainal d. o. o.

Trg kralja Petra Svačića 3, 47 000 Karlovac

Tel: 047/421-202

Komentiraj