SVRATITE KOD RENATA NA ODLIČNE PIZZE IZ KRUŠNE PEĆI

Postavio dmatakovic / 31/10/2017 / Hrana i piće, Ponude /

Umjetnost pripremanja pizze dovedena do savršenstva!

Živopisni krašićki krajolik stvoren je za obiteljske izlete, a gastronomska ponuda odnedavno je obogaćena jedinstvenom Pizzeriom Renato. Posjetili smo Krašić, navratili kod Renata i odmah požalili što ranije nismo znali za ovo mjesto.

Svaki ljubitelj pizza zna da postoje pizze i postoje pizze iz krušne peći. Način pripreme u tradicionalnim pećima čini razliku, a upravo tu je posebnost Renatovih specijaliteta. Ljubazna usluga, topla i intimna atmosfera male pizzerije te miris tijesta iz krušne peći čine ovo mjesto savršenim za ručak s obitelji ili prijateljima.

Vrhunski Renatovi specijaliteti mame Vas i okusom i mirisom. Samo najbolji i uvijek svježi domaći sastojci, izvorni slavonski kulen i ukusni sir koji se topi u ustima ne ostavljaju mjesta sumnji. Ove pizze nisu fast food, već fine i zdrave delicije pripremljene s puno truda i ljubavi.

Prva i jedinstvena krašićka pizza po izvornom receptu kuće predstavit će Vam autohtone okuse ovoga kraja. Slavonska pizza oduševit će sve ljubitelje kulena, a frutti di mare one kojima su draže morske delicije. Uvijek pouzdana capriciosa nikoga ne ostavlja ravnodušnim dok će gurmanska i pizza Renato s potpisom majstora kuhinje raspametiti Vaša nepca. Vegetariana sa svježim povrćem svim vegetarijancima jamči ukusan i nadasve zdrav obrok. Naravno, to nije cijela ponuda. Dođite i isprobajte svu raskoš okusa koja se priprema za Vas.

Renato ne škrtari na sastojcima pa tako ovdje ne možete ostati gladni. Za one kojima pizza nije dovoljna tu su još i lasagne zamamnog okusa te vrhunska tjestenina. Uz kavu punog okusa koja će zadovoljiti i najzahtjevnije kavopije zasladite se desertima iznenađenja poput štrudle Renato i Vruće ljubavi.

Rodni kraj našeg blaženog kardinala Alojzija Stepinca te kardinala Franje Kuharića nudi mnogo toga svojim uvijek dobrodošlim gostima. Raskošna priroda, brojni kulturni i povijesni spomenici, a odsada i prefini Renatovi specijaliteti razlog su da se ovaj vikend zaputite u pustolovinu te odmorite svoja osjetila.

Kontakt:

Pizzeria Renato

Krašić 66 A, 10 454 Krašić

Mob.: 098 929 8365

E-mail: vranrenato@gmail.com

Facebook: https://web.facebook.com/Renato-Pizzeria-233575177085643/

Komentiraj