TRAJNO I BRZO RJEŠENJE ZA IZGUBLJENE ZUBE I IZGUBLJEN OSMIJEH

Postavio karlovacki / 30/11/2017 / Ponude, Zdravlje /

Novi protetski nadomjesci  vraćaju puni sjaj vašeg osmijeha!

Zdravi i pravilni zubi izuzetno su bitni za kvalitetu života. No ako iz nekog razloga dođe do gubitka ili oštećenja, potrebno je potražiti doktora dentalne medicine koji zna što radi. Ordinacija Kalauz-Devčić iz Zagreba okuplja tim iskusnih stručnjaka posvećenih brzom i kvalitetnom rješavanju vašeg problema.

Uz profesionalnu uslugu, pacijenti dobivaju topli i prijateljski pristup što je izuzetno bitno mnogima koji osjećaju nelagodu prilikom posjete stomatologu. U ordinaciji radi tim od dvije doktorice, doktorica Kalauz čije je uže područje interesa liječenje korijenskih kanala  (endodoncija) te doktorica Devčić  koja je specijalist stomatološke protetike.

Vrlo je neugodno kada ostanete bez vlastitih zubi, no danas ih je lako nadomjestiti zahvaljujući novim tehnologijama i znanjima iz stomatološke protetike. Koristeći najnovije tehnike protetskog liječenja u skladu sa svjetskim trendovima, u ordinaciji Kalauz-Devčić  posebna se pozornost posvećuje detaljima.

Metal keramičke zubne krunice su čvrsto i povoljno rješenje, no danas su puno popularnije i estetski prihvatljivije cirkon keramičke (bezmetalne krunice). One pružaju vrhunski prirodni izgled i boju s kojom ćete ponovno zablistati i moći se slobodno nasmijati. Ukoliko želite vrhunsku estetiku, zubne ljuskice omogućuju promjenu boje i oblika, što može bitno promijeniti izgled i omogućiti vam slavni“ holivudski osmjeh“. Bitno je napomenuti da iz ordinacije Kalauz-Devčić uvijek izlazite sa svim zubima, što znači da prilikom bilo kakvog zahvata, dobivate privremeni nadomjestak. Svi se zahvati provode u lokalnoj anesteziji, tako da je svaki posjet  stomatologu potpuno opušten i bezbolan.

Cilj svakog zahvata je postići potpuno prirodan izgled kako se uopće ne bi primijetilo da imate umjetne zube. Naglasak je na individualnom pristupu budući da ničiji problem nije isti. Izvrsnost ordinacije u protetskim zahvatima potvrđena je iskustvom brojnih zadovoljnih klijenata. Osim toga, doktorica Devčić je specijalist stomatološke protetike, te će vam ponuditi rješenje i u kompliciranim slučajevima protetske rehabilitacije.

Izbor metode rada ovisi o vašem dentalnom problemu, stoga se za sve potrebne informacije i savjete možete naručiti na pregled, koji je besplatan. No najnovija metoda koja pruža trajno rješenje su svakako implantati. Postavljaju se umjesto oštećenog korijena kao baza za nove zube, izrađeni su od titana što ih čini biokompatibilnima, te  pružaju potpuno prirodan osjećaj i funkciju. Zubni implantati u potpunosti nadomještaju izgubljeni zub, a pomoću njih se možete zauvijek riješiti i zubne proteze.

Uz nenadmašnu kvalitetu protetskih zahvata, ordinacija svojim pacijentima pruža i niz ostalih usluga iz područja estetske i konzervativne stomatologije, oralne kirurgije, ortodoncije i parodontologije. Već pri prvome posjetu ordinaciji očistit će vam zubni kamenac i pjeskariti zube što im vraća prirodnu boju i ljepotu. Slavni holivudski osmijeh više nije nedostižan uz mnoge potpuno bezopasne metode izbjeljivanja. Briga o zubima počinje od najranijih nogu, stoga je posebna pozornost posvećena i dječjoj te preventivnoj stomatologiji.

Posjetite ordinaciju Kalauz-Devčić i ponovno uživajte u vlastitome osmijehu, besprijekornom i potpuno prirodnom.

Ordinacija Kalauz-Devčić : ugled izgrađen na znanju i iskustvu!

Kontakt:

Ulica Crvenog križa 23, 10000 Zagreb

Tel.: 01 77 91 101

Mob.: 091/ 52 05 100

E-mail: ines.kalauz@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Ordinacija-Dentalne-Medicine-Kalauz-Dev%C4%8Di%C4%87-1814543718833290/

Web.: http://www.ordinacija-kalauz.com.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljkom, srijedom i petkom: 14 – 20 h,

Utorkom i četvrtkom: 9 – 13 h.

Subotom prema dogovoru. Vikendom i praznicima osigurano dežurstvo za sve pacijente.