ORDINACIJA ČOTIĆ – RJEŠENJE ZA SVE ORTODONTSKE PROBLEME

Postavio Danijel Matakovic / 21/07/2017 / Ponude, Zdravlje /

Neprocjenjiva zaštita Vašeg osmijeha!

Stručni tim Stomatološke ordinacije Čotić iz Zagreba vodi brigu o Vašem dentalnom zdravlju na najvišoj profesionalnoj razini koristeći najmodernije tehnike i metode prevencije i liječenja. Posebna je pozornost usmjerena ka ortodontskim postupcima, minimalno invazivnim zahvatima te estetici lici. Prevencija i edukacija pacijenata, a posebice djece i mladih važan su dio ukupne brige o zdravlju čemu Ordinacija Čotić pridaje posebnu važnost. Iznimna kvaliteta usluge, kontinuirana edukacija te usavršavanje stručnog tima jamče Vam vrhunsku stomatološku i ortodontsku uslugu koja će Vam vratiti osmijeh na lice.

Ordinacija pruža čitav niz usluga iz područja dječje i preventivne stomatologije, ortodoncije, minimalno invanzivne stomatologije, restorativne stomatologije, endodoncije, parodontologije i protetike te estetske stomatologije i dermalnih filtera čime je zaokružen cijeli proces stomatološke skrbi.

Stalnim pacijentima omogućen je niz dodatnih pogodnosti poput besplatnih polugodišnjih kontrola i brojnih popusta čime se želi maksimalno potaknuti jačanje svijesti o važnosti dentalnog zdravlja.

Ortodoncija, kao specijalizirana grana dentalne medicine, se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i čeljusti te njihovim stavljanjem u skladni i funkcionalni položaj. Iako je često mišljenje da je osnovna funkcija ortodoncije samo estetska vrijednost, istina je da nepravilni zubi te čeljust kao i nepravilan odnos između njih mogu imati iznimno nepovoljne i neugodne posljedice po zdravlje usne šupljine te žvačnog sustava. Pravilan položaj zubi te čeljusti iznimno je bitan kako bi se osigurala estetika cijeloga lica kao i dugotrajna funkcionalnost te zdravlje cijelog dentalnog sustava.

Brojni su razlozi za nastanak ortodontskih anomalija, a u Ordinaciji Čotić naglasak je na kvalitetnom, stručnom te prije svega pravovremenom pristupu te rješavanju problema. Danas postoje razne metode, načini te aparati za rješavanje ortodontskih poteškoća, a svakom pacijentu se pristupa individualno budući da je svaki pacijent različit organizam s različitim dentalnim i zdravstvenim uvjetima i potrebama.

Ortodont vraća prekrasan osmijeh na Vaše lice i lice Vaših najmlađih te osigurava njegovo zdravlje i estetiku. Stručni tim Ordinacije Čotić prednjači u stručnosti i izvrsnosti u rješavanju svih ortodontskih problema, stoga ne čekajte, već zaštitite svoj osmijeh na vrijeme!

Kontakt:

Stomatološka ordinacija Čotić

Čerinina 21, 10000 Zagreb

Mob: 01 2323 536

E-mail: info@cotic.com.hr

Web stranica: http://www.cotic.com.hr/

Facebook: Stomatološka ordinacija Čotić

Radno vrijeme ortodontske ordinacije:

PON/ČET/PET: ujutro

UTO/SRI: popodne

Radno vrijeme ordinacije za ostale usluge:

PON/ČET/PET: popodne

UTO/SRI: ujutro

Komentiraj