ULJEPŠAJTE OSMIJEH I RIJEŠITE SE ZUBOBOLJE BRZO I BEZBOLNO

Postavio karlovacki / 06/11/2017 / Ponude, Zdravlje /

Ordinacija dentalne medicine dr. Matijević

Osmijeh je najljepši ukras našeg lica, a zdravi i lijepi zubi danas više nisu nedostižni!

Istražili smo gdje je moguće brzo i bezbolno uljepšati svoj osmijeh, riješiti se neugodne zubobolje ili nadoknaditi izgubljene zube.

Neugodna bol koji izaziva zubobolja, naslage zubnog kamenca i svi oni razlozi zbog kojih ste se zaboravili smijati trebali bi biti razlog posjete Ordinaciji dentalne medicine Dr. Matijević. Osim što okuplja vrhunski tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom, velika je pažnja posvećena individualnom pristupu svakom pojedinom pacijentu. Tako je osnovni moto rada u ordinaciji Matijević sačuvati zub pod svaku cijenu, a koristi se isključivo suvremena tehnologija koja omogućava da zahvati prođu što bezbolnije. Također, prilikom posjete ordinaciji nemoguće je ne primjetiti toplu atmosferu, ugodni ambijent te iznimno profesionalan pristup cijelog tima.

Ordinacija Matijević je suvremena ordinacija dentalne medicine specijalizirana za endodonciju, protetiku, implantate, estetsku stomatologiju te dječju stomatologiju.

U pristupu tima dr. Matijević naglasak je na čuvanju i liječenju zuba.  Endodonskom terapijom uklanja se zubobolja i radi se na očuvanju funkcionalnosti zuba, dok je vađenje posljednja opcija. Zubni živac koji se nalazi unutar krune i korijena zuba može oboljeti uslijed pojave dubokog karijesa, a ponekad i povrede zuba na sportskim aktivnostima. Kako bi se zub sačuvao, provodi se liječenje korijenskog kanala. Danas, zahvaljujući tehnološkoj opremi i znanju stručnjaka,  zubobolja se više ne rješava vađenjem zubi kao nekada. Pacijentu će se ponovno vratiti izgubljeno samopouzdanje te će se moći ponovno smijati zahvaljujući protetskim nadomjescima,  ljuskicama, krunicama, implantatima, mostovima ili kombinacijom istih

Uz očuvanje oralnog zdravlja svojih pacijenata, u ordinaciji dr. Matijević mnogo se pažnje posvećuje i edukaciji te savjetovanju, posebno najmlađih.

Kako bi olakšali svojim pacijentima odluku da  poprave kvalitetu života i vrate osmijeh na lice omogućeno im je plaćanje stomatoloških usluga do 12 rata. Čak se i sitni zahvati rade uz lokalnu anesteziju, tako da mjesta za strah od stomatologa nema.

 Zakažite svoj termin već danas!

Ordinacija Matijević – zaduženi za Vaš osmijeh!

Kontakt:

Vukomerečka cesta 55a, 10 000 Zagreb (u blizini City Centra One East)

Tel.: 01 294 53 92

E-mail: kontakt@matijevic-ordinacija.com

Web: http://www.matijevic-ordinacija.com/

Facebook: http://fb.me/ordinacija.dr.Matijevic

Komentiraj