UZ KREATIVNI GRAFIČKI DIZAJN DO VRHUNSKIH POSLOVNIH REZULTATA

Postavio karlovacki / 25/04/2018 / Ponude, Usluge /

„ Vaše ideje pretočene u stvarnost! “

Istražujući ponudu usluga grafičkog dizajna otišli smo do Jastrebarskog vidjeti koji je razlog popularnosti studija Antonela art & design. Poslovna komunikacija je prvo što pri tome primijetite – a tu su djelatnici Antonele nenadmašni, ljubazni, prepuni korisnih savjeta te iznimno profesionalni.  Ova tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom sinonim je za unikatni vizualni doživljaj nudi usluge grafičkog dizajna, digitalnog tiska, fotografiranja, oslikavanja, osmišljavanja i izrade promo materijala, tiska na tekstilu te XXL tiska.

Poznato nam je koliko je jaskanski kraj bogat vinogradima. A dobro vino ide u lijepu ambalažu. Upravo stoga se Antonela ponosi suradnjom s brojnim vrhunskim vinarima te OPG-ovima za koje dizajnira jedinstvene naljepnice i etikete za vinske boce te druge proizvode. Antonela – dizajn za vina s potpisom!

Brzo, profesionalno i unikatno Antonela osmišljava promo materijal, kape, obične ili termo šalice, upaljače, majice, kišobrane, kalendare. Jedinstveni i decentni, precizni i kvalitetni dizajn oduševit će Vas, kao i Vaše poslovne klijente te suradnike.

Svoju kreativnost i znanje djelatnici Antonele primjenjuju pri oslikavanju svih privatnih i poslovnih prostora, soba, izloga, predvorja. Zanimljive kreacije osmišljene prema Vašim idejama i željama oslikavaju se ručno tj. kistom, ali u ponudi je i tisak tapeta, folija, PVC-a i raznih drugih kombinacija. Reklame na automobilima još su jedan izvrstan marketinški trik za koji će Vam Antonela izraditi dizajn i konačnu realizaciju.

Maturantima su majice za maturu jedna od najvećih briga u proljetno vrijeme. Za sve vrste tiska na tekstilu – Antonela ima rješenje. Dizajn Vaših podsjetnica, svih poslovnih dokumenata, plakata, brošura, kuverti, memoranduma – sve ćete pronaći na jednome mjestu.

Najzahtjevniji XXL tisak, posteri, cerade, PVC naljepnice se odrađuju s posebnom pozornošću i osvrtom na detalje. Za klijente na karlovačkom području osigurana je besplatna dostava, a za cijelu Hrvatsku postoji mogućnost slanja.

Vrhunska profesionalna oprema, iznimno znanje te iskustvo jamče Vam kreativan i jedinstven proizvod koji će uistinu vrijediti više od tisuću riječi.

Kontakt:

Kralja Tomislava 4, Jastrebarsko, Republika Hrvatska

Mob.: 099 753 9119

Tel.: 01 6284 911

E-mail: antonela.art.design@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/pg/antonelaartanddesign