UZ PROFESIONALNU MASAŽU RECITE ZBOGOM STRESU I NAPETOSTI

Postavio karlovacki / 11/01/2018 / Ljepota, Ponude /

Sklad uma, tijela i duha za bolji i kvalitetniji život!

Dan je bio stresan, a tijelo Vam puca od boli, i mislite si: “Kako bi mi dobro došla jedna masaža.“  Salon za masažu, oblikovanje tijela i osobni razvoj Body Balance iz Levkušja kraj Ozlja mjesto je koje tražite. Stručne i ljubazne djelatnice te moderno uređen prostor već pri samom dolasku stvaraju atmosferu opuštenosti i mira, baš onakvu kakva nam svima treba.

Masaža nije samo sredstvo opuštanja, to je terapeutska umjetnost dodira koja poboljšava kvalitetu života. Klasična masaža opušta i oslobađa od napetosti te nagomilanog stresa. Osim umirujućeg učinka, poboljšava cirkulaciju, dovodi do bolje opskrbljenosti kisikom i hranjivim tvarima te stimulacije imuniteta.

Tajlandska masaža (Thai Yoga) temelji se na tisućljetnom znanju i iskustvu istočnjačkih majstora. Cilj masaže je otklanjanje energetskih blokada te oslobađanje punog potencijala uma i tijela. Djeluje preventivno i terapeutski pa će tako ublažiti tegobe nastale fizičkim naporom, djelovati na lokomotorni i probavni sustav, poboljšati držanje i cirkulaciju. Aromaterapijska masaža s eteričnim uljima, intuitivna masaža te refleksologija samo su još neke od jedinstvenih usluga u ovom kutku dobrobiti i relaksacije.

Znate li da su se masaže pokazale i kao izvrsno rješenje u borbi protiv celulita? Uz pomoć baznih i eteričnih ulja stručne ruke Vašu kožu dovode do savršenstva, a uz new body former aparat dostići ćete zategnuto i oblikovano tijelo bez celulita. Znamo da je tek siječanj, no topliji će dani brzo doći. Stoga je upravo sada idealno vrijeme za krenuti s pripremama za ljeto.

Oblikovanju savršenog tijela doprinijet će i niz programa vježbi i istezanja, maksimalno prilagođenih svakome klijentu. Birati možete između individualnih i grupnih, a na Vama je da samo dođete i prepustite se!

Fizička dobrobit samo je polovica zdravlja. Kao što mu i ime kaže, Salon Body Balance vodi brigu o potpunoj ravnoteži tijela i uma. Kroz autogeni trening preveniraju se štetne posljedice stresa te potiče briga o zdravlju. Life coaching Vam pomaže da bolje i kvalitetnije živite, a wingwave coaching Vas uči kako se na pravi način suočiti s emocijama.

Svijet bez stresa i napetosti čeka na Vas. Ne sumnjamo da će Vam redovite masaže ove godine prijeći u naviku!

Kontakt:

Levkušje 56, 47286 Mahično, Ozalj

Mob.: 099/784-3124 (MASAŽA, OBLIKOVANJE TIJELA i VJEŽBE)

Mob.: 099/784-3124 (OSOBNI RAZVOJ)

E-mail: info@body-balance.hr

Web stranica: http://body-balance.hr

Facebook: Facebook Body Balance

 

 

Komentiraj