VAŠ POUZDAN PARTNER U GRADNJI – GUŠTIN D.O.O.

Postavio karlovacki / 04/06/2018 / Usluge /

Više od 30 godina iskustva u gradnji!

Ugledna tvrtka Guštin d.o.o. s prepoznatom dugogodišnjom tradicijom kvalitetnog rada bavi se proizvodno-uslužnim djelatnostima vezanim za završne radove u graditeljstvu što uključuje: montažu građevinske limarije, panela, metalnih konstrukcija i krovova, usluge prijevoza i dizanje tereta, ugradnju strojarskih instalacija (centralno grijanje, klimatizacija, toplinska izolacija, ventilacija, plinska instalacija) te ugradnju instalacija vode, kanalizacije i sanitarne opreme.

U 32 godine uspješnog rada Guštin d.o.o. sudjelovao je u izgradnji Zračne luke – Franjo Tuđman i Dubrovnik, MORH-a, Vrtića Gaze, Spar Dubrava, HS Produkta, Lidla, Plive, Feroterma, Uljanika te mnogih drugih.

Mogućnosti tvrtke u području završnih radova u graditeljstvu su velike i prilagođene radu s novim i modernim materijalima kao što su fasadni zidni paneli skrivena spoja i fasadni zidni paneli vidljiva spoja: sendvič paneli i krovni paneli.

Mnogi zadovoljni klijenti prepoznali su tvrtku Guštin d.o.o. kao najpouzdaniju kada je riječ o postavljanju krovnih sistema. Građevinsku limariju svih vrsta poput okruglih i kvadratnih žljebova i cijevi te limenih opšava, stručni radnici postavljaju precizno i u kratkom roku.

Tvrtka već dugi niz godina uspješno izvodi hidroizolacijske radove na ravnim krovovima stambenih i poslovnih zgrada, trgovina i garaža. Radnici su osposobljeni za prepoznavanje najučinkovitijeg sistema grijanja za određeni prostor te uvođenje i postavljanje istog. U ponudi možete pronaći kvalitetne peći na pelete koje pružaju ekološki prihvatljivu i jeftinu alternativu za grijanje Vašeg doma, a pri tome daju prirodni ugođaj. U odnosu na ostalu drvenu biomasu, peleti imaju najveću ogrjevnu vrijednost i vrlo nisku vlažnost, lako se transportiraju te u potpunosti zadovoljavaju visoke ekološke standarde. Novost u ponudi su pelete izrađene od orahovih ljuski.

Radni tim tvrtke Guštin d.o.o. također je vrlo iskusan u postavljanju vodovodne instalacije za kadu ili tuš kadu, umivaonik, perilicu rublja, ugradni ili standardni wc, bide, plinski ili električni bojler. Sanitarna oprema montira se nakon postavljanja zidne i podne keramike, a svi radovi se obavljaju stručno, vodeći brigu o svakom detalju kako bi kupaonica bila ne samo tehnički, već i estetski kvalitetno izvedena.

U tvrtki možete dogovoriti izradu svih vrsta ventilacijskih sustava te izradu Inox i dimnjaka od crnih čeličnih cijevi sa izolacijom od kamene vune te oblogom od aluminijskog lima.

Dostupne su i usluge kamionskog prijevoza sa kranom do duljine 20 m.

Dugogodišnje iskustvo i ulaganje u znanje i nove tehnologije daju Vam sigurnost u brzinu i kvalitetu izrade svih željenih projekata!

Kontakt podatci:

GUŠTIN d. o.o.
Sjedište tvrtke:  Vrškovac 16 , 47 280 Ozalj
Poslovnica: Mihanovićeva 9, 47 000 Karlovac

Tel: 047/645-312, 047/645-313

Fax: 047/646-144

E-mail: gustin@inet.hr

Web: www.gustin.hr