VIŠE OD DENTALNE ORDINACIJE – USLUGA ZA SVE NARAŠTAJE

Postavio karlovacki / 07/09/2018 / Ponude, Zdravlje /

Ordinacija koju jednom u životu odaberete i više ju nikada ne mijenjate.

Tražite ordinaciju u kojoj ćete se osjećati sigurno i opušteno? Mjesto gdje uz stručnost i profesionalnost  dobivate srdačnu dobrodošlicu i pristup kao čovjeku, a ne samo jednom broju u nizu? Ordinacija Ivanek – Han – Kale upravo je ordinacija koja sve to ima, a  nalazi se u Zagrebu na adresi Dobojska 36. U ovoj ordinaciji dentalne medicine zaboravit ćete da ste se ikada bojali stomatologa. Opušteni prijateljski pristup i stručnost obiteljskom tima  koji stavlja zdravlje, sigurnost, zadovoljstvo i želje pacijenta na prvo mjesto jamči Vam upravo sve to što tražite.

Iskustvo stečeno kroz godine rada i usavršavanja omogućilo je dr. Miroslavu Han te dr. Boženi Ivanek – Han otvaranje jedne od prvih privatnih ordinacija još 1991. godine.

Svoje znanje, ambiciju i ljubav prema dentalnoj medicini prenijeli su na kćer Martinu Kale  te sina Velimira Hana – dentalnog tehničara.

Svi znamo koji smo ikada radili zube koliko je to važno da je dentalni tehničar odmah s doktorom u ordinaciji. A o uštedi vremena i  živaca da ne govorimo.  Ovoj obitelji stomatologija je u genima.

Danas, u moderno uređenom prostoru opremljenom najnovijom suvremenom tehnologijom, ovaj obiteljski tim stručnjaka pruža usluge iz područja protetike, endodoncije kao i dječje stomatologije. Oštećene ili slomljene zube nadomjestite zubnim krunicama i protetskim nadomjescima koji će Vam vratiti samopouzdanje i ljepotu osmijeha.

Ako imate nesnosne bolove – odmah potražite pomoć. Probleme sa zubnim živcem treba tretirati što prije kako ne bi dodatno zakomplicirali stvari. Prirodna boja zubi gubi se zbog učestalog konzumiranja kave ili cigareta – izbjeljivanjem vratite sjaj kakav je nekada bio.

Ordinacija ugrađuje kompozitne estetske ispune koji su u svemu superiorniji amalgamskim, a uz to i dokazano neškodljivi za organizam. Umjetni zubi ne mogu biti bolji od prirodnih, ali implantati su najbolje što je medicina zasada izmislila. Razlike između njih i prirodnih zubi gotovo da i nema. Potražite ih u Ordinaciji Ivanek – Han – Kale. Uza sve to, ovdje odaberite i zubni nakit za šarmantan i jedinstven osmijeh.

Korisni savjeti i dragocjena pomoć u prevenciji bolesti dostupni su u svakome trenutku. Što više reći o ovom uhodanom, uvijek nasmiješenom i dobro raspoloženom timu profesionalaca koji već desetljećima brine o zubima brojnih djedova, baka, roditelja i unuka?

Ugodna atmosfera u kojoj nema mjesta za strah od odlaska zubaru zasigurno je, uz stručnost, zaslužna za naraštaje vjernih pacijenata. Vi i Vaša obitelj također možete postati jedni od njih. Kontaktirajte Ordinaciju Ivanek – Han – Kale i potražite stručni savjet ili dogovorite svoj termin. Bolest i problemi ne čekaju – ne čekajte ni Vi.

Nasmiješite se s ponosom!

Kontakt:


Adresa: Dobojska ulica 36, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska

Tel.: 01 3011 911

E-mail: stomatoloska.han@gmail.com

Web stranica: http://ordinacija-han.hr