ZABLISTAJTE U KUPAĆIM KOSTIMIMA I DONJEM RUBLJU „MARIJA“!

Postavio karlovacki / 05/06/2017 / Moda, Ponude, Proizvodi, Trgovina /

Širok asortiman vrhunskih proizvoda baš po Vašoj mjeri!

„Marija“ iz Ozlja već 25 godina za Vas proizvodi i prodaje kupaće kostime vrhunskog dizajna, donje rublje iznimne kvalitete, a uz to Vam nudi i vrhunske usluge šivanja. Spoj tradicije u poslovanju te želje za ispunjenjem potreba kupaca rezultirao je bogatim asortimanom proizvoda iz kojeg možete izabrati ono najbolje za Vas, upravo ono što želite.

Većina „Marijinih“ proizvoda dolazi u izravan dodir s kožom te je stoga od iznimne važnosti obratiti pozornost na odabir prirodnih i visokokvalitetnih materijala koji su zdravstveno potpuno provjereni, pouzdani i sigurni te ne iritiraju kožu. Iz tog razloga se u proizvodnji koristi samo kvalitetni pamuk s certifikatom ekotex 100 dok se Vaši kupaći kostimi izrađuju od kvalitetne lycre najpoznatije europske firme CARVICO.

Uz „Marijine“ proizvode ćete se uvijek osjećati potpuno zaštićeno i udobno, a Vaša koža će Vam biti zahvalna.

Posebna ponuda čeka sve ljubitelje klasičnog ili modnog čipkastog donjeg rublja koje nikog neće ostaviti ravnodušnim. Izgledajte savršeno i ispunite se samopouzdanjem u zavodljivom čipkastom rublju „Marija“.

Uz bogat asortiman proizvoda za velike i male, za žene i muškarce, posebnu pogodnost predstavljaju veći konfekcijski brojevi koje ne možete pronaći kod drugih proizvođača.

„Marija“ će za Vas također obaviti i sve usluge šivanja, brzo, profesionalno i povoljno. Odaberite materijal, boju i veličinu te se oduševite vrhunskim kreacijama.

Na svojim prodajnim mjestima „Marija“ Vam kao jedan od rijetkih distributera ekskluzivno nudi široku ponudu rublja vodeće talijanske marke LORMAR koja predstavlja sam vrh prepoznatljivog talijanskog dizajna i kvalitete. LORMAR je nadaleko poznat zbog svog omjera kvalitete i cijene kao i po modernom dizajnu u skladu s najnovijim svjetskim trendovima.

Zavirite u „Marijina“ prodajna mjesta na prvom katu Trgovačkog centra Karlovčanka u Karlovcu, posjetite web shop: www.kto-marija.hr ili dođite u Ozalj, Karlovačka cesta 61 i odaberite savršeni kupaći kostim uz kojeg ćete već ovo ljeto zablistati na plaži, počastite se udobnim donjim rubljem vrhunske domaće proizvodnje ili pak izaberite pidžamu za sebe ili svoje najdraže. „Marija“ je tu da zadovolji sve Vaše potrebe.

Povoljne cijene, vrhunski dizajn te iznimna kvaliteta „Marijinih“ proizvoda će zasigurno oduševiti i najizbirljivijeg kupca. Budite to vi!

Birajte samo najbolje za sebe, birajte domaću kvalitetu – izaberite „Mariju“!

Kontakt

Proizvodnja / veleprodaja / maloprodaja

Krojačko-trgovački obrt Marija
  • Karlovačka cesta 61, 47 280 Ozalj

Maloprodaja

Trgovački centar Karlovčanka
  • Trg Milana Šufflaya 1, 47 000 Karlovac, Karlovčanka, 1. kat
  • Tel.: 047 613 861
  • E-mail : prodaja@kto-marija.hr   
  • Web shop :  www.kto-marija.hr                       

 

Komentiraj