BRZI I STRUČNI ULTRAZVUČNI PREGLEDI U ORDINACIJI DR. MATES

Postavio karlovacki / 19/07/2017 / Ponude, Zdravlje /

Obiteljski liječnik za sve Vaše potrebe!

Dr. med. Hrvoje Mates poznati je karlovački obiteljski liječnik te radiolog čija su profesionalnost i dugogodišnje medicinsko iskustvo nadaleko prepoznati i cijenjeni. Kao ugovorni liječnik Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje dr. Mates na najvišoj razini nudi sve usluge obiteljske medicine, a uz to kao privatni liječnik obavlja usluge ultrazvučne dijagnostike. Zaokruženi proces preventivnih pregleda, dijagnostike, savjeta i terapije jamči brzu i efikasnu liječničku uslugu na jednome mjestu. Stručni pregledi bez dugog reda čekanja i dodatnih komplikacija jamče Vam prevenciju kao i pravovremenu dijagnozu mogućih poteškoća.

Ultrazvučna dijagnostika je iznimno popularna, brza i efikasna metoda pregleda unutrašnjih organa, a uz to je i potpuno bezopasna, bezbolna i neškodljiva. Sam pregled može dati iznimno važne podatke o Vašem medicinskom stanju koji liječniku mogu pomoći u postavljanju dijagnoze te određivanju slijedećih koraka u liječenju, ali i preventivnom postupku. Svima nam je jasno kako je prevencija bolesti i medicinskih poremećaja najbolji način kako ih uopće izbjeći, a preventivni ultrazvučni pregledi osigurat će Vam mir i sigurnost.

U ordinaciji dr. Mates možete između ostalog preventivno pregledati i postaviti dijagnozu bolesti štitnjače koja je jedna od najbitnijih žlijezdi u ljudskom tijelu odgovorna za funkcioniranje čitavog niza procesa, a posebice joj šteti današnji stresni način života te nepravilne prehrane. Kako bi se spriječile dodatne komplikacije, iznimno je bitno u što ranijoj fazi otkriti poremećaje štitnjače te pristupiti terapijskom liječenju. Za žene je potrebno staviti naglasak na ultrazvuk dojke koji bi svakoj ženi trebao biti redoviti postupak kako bi se u što ranijoj fazi otkrile moguće anomalije te otklonile neželjene posljedice.

Ultrazvuk abdomena uključuje dijagnostiku bolesti i poremećaja svih organa osim želudca i crijeva, a tu je još i pregled testisa kao i pregledi velikih zglobova poput ramena, zatim športskih ozljeda te kukova kod dojenčadi.

Ne čekajte na duge redove već se s povjerenjem obratite dr. Hrvoju Matesu!

Dr. Mates svakom svom pacijentu pristupa individualno pružajući maksimalnu razinu usluge te nudeći profesionalne savjete na najvišoj razini. Stručno medicinsko osoblje ordinacije u svakom će se trenutku pobrinuti kako biste se osjećali ugodno i zaštićeno. Kontinuirana edukacija i dugogodišnje iskustvo, ljubaznost i pozitivnost te iznimna kvaliteta usluge najbolji su pristup za svakoga pacijenta.

Ordinacija dr. Mates najbolje je mjesto medicinske izvrsnosti za Vas i Vašu obitelj!

Kontakt:

Marmontova aleja 26
47 000 Karlovac
Tel.: 047 414 414
Mob.: 091 500 18 80
E-mail: hrvoje.mates@gmail.com
Facebook: Ordinacija obiteljske medicine Mates

Radno vrijeme:

PON i ČET: od 13h
OSTALI DANI: do 15h

Prije posjeta ordinaciji potrebno je naručiti se.

Komentiraj