ZA UGODNO PASJE PROLJEĆE: U ZOO VILIJU PRONAĐITE PROIZVODE ZA ZAŠTITU OD BUHA I KRPELJA PO NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA

Proljeće je stiglo, a s njima i sezona buha i krpelja te raznih drugih štetočina koje muče naše četveronožne ljubimce. ZOO Vili veterinarska ljekarna stoga svim vlasnicima pasa i maca po najpovoljnijim cijenama nudi najkvalitetnije proizvode za zaštitu poput Foresto ogrlica te Advantix i Fypryst repelenata u obliku ampula.

Foresto ogrlice će zaštiti Vašeg ljubimca od infestacije buhama i krpeljima tijekom osam mjeseci te pružiti učinkovitu pomoć u liječenju alergijskog dermatitisa. Advantix se koristi za sprječavanje i suzbijanje buha, krpelja, uši i pauši. Uz to smanjuje i mogućnost prijenosa bolesti uzrokovanih krpeljima te djeluje i na komarce.

Uz ove proizvode buhe, krpelji i ostali nametnici nemaju šanse. Omogućite svome ljubimcu bezbrižno i ugodno proljeće te mu poklonite ogrlicu koja će ga djelotvorno zaštititi.

Finu papicu za pse u ZOO Viliju možete pronaći po najpovoljnijim cijenama već od 9.5 kn po kg. U ZOO Viliju ćete uz hranu pronaći i raznovrsnu opremu, povodce, brnjice i igračke za Vaše kućne ljubimce. Sve što Vam treba za Vaše malo kućno životinjsko carstvo!

ZOO Vili – sinonim za vrhunsku njegu i brigu o kućnim ljubimcima!

Kontakt:

ZOO VILI, TRGOVINA ZA KUĆNE LJUBIMCE

Trg bana Petra Zrinskog 6 (Korzo), 47000 Karlovac, Republika Hrvatska
Tel.: 047/616-891
E-mail: zooviliured@net.hr
Web stranica: www.zoo-vili.hr
Facebook stranica: https://www.facebook.com/pages/Zoo-Vili/169924076509704