POSTANITE BLOGER I UTJEČITE NA SUVREMENE TRENDOVE

Internet je najveći izvor podataka u povijesti ljudske civilizacije i sustav koji je posve promijenio suvremeni poslovni svijet. Kvalitetnog poduzetnika odlikuje sposobnost traženja informacija, filtriranja korisnih informacija i pravovremenog te jasnog odašiljanja poruka ciljanim skupinama klijenata i kupaca.

Blog se pri tome nameće kao jednostavan i koristan alat u digitalnom marketingu. Radi se o povremenom objavljivanju informacija kroz periodičke članke pri čemu je najnoviji članak uvijek prvi, svojevrsnom osobnom internetskom dnevniku na određenu temu.

Važnost ovakvog objavljivanja poruka se posebice nametnula nakon pada popularnosti klasičnih masovnih medija. Bitna značajka bloga je potpuna sloboda izražavanja i kreativnost autora. Društveni utjecaj blogera raste iz dana u dan.

Blog je koristan iz više razloga. Jednostavan je, za njegovo pokretanje nije potrebno neko posebno informatičko znanje. Jeftin je i brzo se pokreće. Autor ima mogućnost obrazovanja ciljane publike i utjecaja na nju.

Omogućuje dobivanje pravovremenih povratnih informacija i značajno povećava vidljivost na internetu.

Naravno, da bi Vaš blog uspio trebate biti što stručniji i obrazovaniji u polju o kojem pišete. Što je sadržaj kvalitetniji i intrigantniji to će privući veći broj posjetitelja. A blogati možete doslovce o svemu, svojim proizvodima i uslugama, putovanjima, tjelovježbi, hrani, modi, tehnici, knjigama, filmovima, umjetnosti, dnevnim događanjima. Uz to blog pruža i mogućnost osobne zarade putem povezivanja s kompanijama i raznim markama.

Blogosfera se danas masovno razvija, mnoge poznate osobe svakodnevno su prisutne na vlastitim blogovima preko kojih promoviraju sebe, svoje poslove i druge marke. Ulog je malen, a mogućnosti uspjeha iznimne, jeste li spremni postati bloger? Ako želite da za Vas blog vode profesionalci, izaberite stručnjake iz karlovačke marketinške agencije Obzor koji će Vas svojim znanjem i iskustvom voditi kroz Vaš blogerski poduhvat.