Iznenadite voljenu ženu buketom cvijeća!

Dan žena 8. ožujka, tradicionalno obilježavamo poklanjanjem cvijeća ženi koju volimo ili joj se divimo. Iznenadite dragu ženu ogromnim buketom prekrasnog cvijeća ili jednim cvijetom kao znakom pažnje.

Cvjećarnica Florami M nastala je iz ljubavi prema cvijeću! Upravo iz tog razloga znat će Vam pomoći  da izaberete najbolji poklon.

 

Dugogodišnje iskustvo kao i znanje u cvjetnom dizajnu, nit su vodilja ove male cvjećarnice u Karlovcu, u naselju Luščić gdje će Vas svojim stručnim znanjem najbolje usmjeriti i pomoći Vam u odabiru savršenog poklona.

Sve što rade, u Florami M rade sa srcem i maksimalno se trude učiniti svaki buket, cvjetnu kutiju,prostor, aranžman ili vijenac drugačijim. Prilagođavaju se događaju, kupcu i njegovim željama.

 

Ne zaboravite da cvijećem izražavamo ljubav, sreću, tugu i poštovanje. Cvijećem obilježavamo sva važna životna događanja, od najradosnijih – poput rođenja i vjenčanja pa sve do posljednjih pozdrava. U svakoj od tih okolnosti Cvjećarnica Florami M bit će tu za Vas.

Cvijeće je idealan poklon u svakoj prilici!

 

KONTAKT

Cvjećarnica FLORAMI M

Vlasnica Marina Mihalić

Adresa: Luščić 6 B, 47 000 Karlovac

Mobitel: 097/759 5154

E-mail: marina.mihalic1972@gmail.com.

Web stranica: www.cvjecarnica-florami-m.hr

 

RADNO VRIJEME:

ponedjeljak – petak:

7 – 20 sati

subota:

7 – 14 sati

nedjeljom i blagdanima:

prema dogovoru

 

Facebook

Instagram

Cvjećarnica Karlovac – FLORAMI M