VRHUNSKI ZUBNI IMPLANTATI – DIPC HURČAK

 

Dentalno implantološko protetski centar Hurčak nudi Vam kvalitetnu, stručnu i pouzdanu stomatološku uslugu. Obiteljska smo ordinacija s višegodišnjim iskustvom, a svojim pacijentima svakodnevno osiguravamo zdrav i lijep osmjeh. Nudimo usluge iz područja estetike, implantologije, fiksne i mobilne protetike, oralne kirurgije i parodontologije. Najnoviji u našoj ponudi su PRF tretmani.

Pozivamo Vas da otkrijete prednosti zubnih implantanata. Osim poboljšanog izgleda i funkcije, sprječavaju gubitak kosti, trajni su te čuvaju okolne prirodne zube. Vraćaju osmijeh na lice, a toliko su izdržljivi da mogu trajati i cijeli vaš život. Kirurška tehnika ugradnje implantata izvodi se u lokalnoj anesteziji i potpuno je bezbolna. Nakon ugradnje implantata slijedi period oseointegracije (cijeljenja) tijekom kojeg implantat srasta s kosti. Poslije se stavlja nadogradnja , i keramička krunica . Napravljen profesionalno, zubni implantat izgledom i funkcijom postaje neraspoznatljiv od okolnih zdravih zubi.

Nalazimo se na zagrebačkom Laništu, na adresi Jaruščica 1a (u neposrednoj blizini Arene) te nam je drago što naši pacijenti ne moraju ulaziti u gradske gužve prilikom dolaska. Dodatna prednost je što pacijenti imaju mogućnost plaćanja svim karticama do 60 rata. Kao novost ordinacija ima u ponudi i poklon bonove za stomatološke usluge po izboru te su idealan poklon za važne događaje u životu najdražih.

Za Vas smo otvoreni ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 13.30 do 21.00h te utorkom i petkom od 08.00h do 14.30h. Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite na broj telefona 01 557 8012 ili na email: info@dipc.hr

Jaruščica 1a
10020 Zagreb, Hrvatska

RADNO VRIJEME pon-sri-čet: 13.30h-21.00h uto-pet: 08.00h-14.30h
+385 (0)1 557 8012
+385 (0)1 557 8422

Facebook: https://hr-hr.facebook.com/dipc.hr/

Web stranica: http://dipc.hr/