DA BI VAŠI LJUBIMCI SITI I SRETNI BILI, TU JE ZOO VILI!

Jedna smo od najstarijih trgovina za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Upravo nas je briga i ljubav prema kućnim ljubimcima potaknula da prije više od 19 godina otvorimo prvu Zoo Vili trgovinu u Samoboru. Danas u sklopu naše obiteljske tvrtke, Zoo Vili trgovine osim u Samoboru možete pronaći i u Zagrebu, Jastrebarskom i Karlovcu na Korzu, Trg Petra Zrinskog 6.

Velik izbor hrane i opreme za ljubimce uz povoljne cijene

OLYMPUS DIGITAL CAMERAU svakoj od naših trgovina, zahvaljujući velikom izboru hrane i raznovrsne opreme za pse, mačke, male životinje i ostale kućne ljubimce, možete pronaći sve što je vašem ljubimcu potrebno i to po povoljnim cijenama. U sklopu naših trgovina djeluju i veterinarske ljekarne, a na usluzi su Vam i naši stručnjaci veterinari. Svakog mjeseca nastojimo razveseliti naše kupce s brojnim popustima i akcijama. Kako nam je briga o ljubimcima na prvom mjestu, surađujemo s brojnim udrugama za udomljavanje, a svim udomiteljima dajemo i poseban popust na prvu kupnju.

Vodeći u akvaristici

Strastveni smo akvaristi, stoga ne čudi da smo u Hrvatskoj poznati i kao vodeća trgovina za akvaristiku. Sve što Vam je potrebno za jedan od najstarijih hobija, pronaći ćete u našim trgovinama, od velikog izbora akvarija, opreme, slatkovodnih ribica, morskih ribica i biljaka do usluga izrađivanja akvarija po mjeri.

Nabavite svoju ZOO VILI karticu vjernosti

U našim trgovinama svakako zatražite i Zoo Vili karticu vjernosti. Naime za svakih potrošenih 50 kuna u bilo kojoj našoj trgovini, na svojoj Zoo Vili kartici vjernosti dobit ćete pečat. Već s 10 pečata ostvarujete mogućnost popusta od 5 posto, a za 18 pečata popust od 10 posto.

Da bi Vaši ljubimci sretni bili, dođite u ZOO VILI!

Stoga, posjetite nas u jednoj od naših trgovina svakog dana od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 14 sati. Uz velik izbor hrane i opreme za ljubimce, dočekat će Vas i naše nasmijano osoblje. Sve što Vas još o nama zanima, kao i novosti i akcije, potražite na našoj našoj Web i Facebook stranici.

Kontakti:

Tel: +385 1 33 66 000
Mob: +385 99 8000 720
Mail: zooviliured@net.hr
Web: www.zoo-vili.hr
Facebook stranica: https://www.facebook.com/pages/Zoo-Vili/169924076509704