OSMISLITE ORMAR BAŠ PO SVOJOJ MJERI!

U potrazi ste za ormarom koji će se savršeno uklopiti u Vaš kutak? Odabir ormara može biti iscrpljujuć zadatak jer je većina dostupnih ormara u salonima namještaja ili premala ili prvelika za Vašu sobu. Ako i odgovara veličinom, možda Vam razmještaj polica ili visina ormara neće biti po volji. Ormari po mjeri zato su idealna opcija! Na taj način nećete morati prilagoditi prostor ormaru, već upravo obrnuto. Kada je riječ o Vašem domu ne biste trebali pristajati na kompromise!

Mnogo je razloga zašto je bolje dobrati ormar po mjeri. Vjerojatno ćete svejedno obići sve salone namještaja u Vašoj blizini, ali zasigurno ćete doći do zaključka da je Vama potrebno nešto drugačije od onoga što je u ponudi.

Jedan od osnovnih razloga zašto prilagoditi namještaj svom prostoru jer upravo činjenica da ćete s ormarom po mjeri maksimalno iskoristiti svoj prostor. Zašto ne biste imali visoki ormar i pohranili zimsku odjeću na najviše police kako Vam ne bi smetale tijekom ljetnih mjeseci? Ili jednostavno imate mnogo torbi i cipela kojima je potrebno dosta mjesta.
Osim toga, nije svaki prostor pravilnog oblika. Možda ste uredili stan u potkrovlju i ormar mora doći na mjesto gdje je strop niži ili pak želite garderobne ormare ispod stubišta. Ormar po mjeri prilagodit će se Vašem prostoru i savršeno sjesti na svoje mjesto.

Osim što povećava iskoristivost prostora, ormar po mjeri bit će i izgledom prilagođen Vama kako bi se vizualno uklopio s ostalim namještajem. Možete birati između raznih boja i materijala te ogledala i ručki za vrata i ladice.

Unutrašnjost ormara jednako je bitna kao i njegova vanjski izgled. Raspored šipki za vješanje i polica za odlaganje odjeće možete sami odabrati, a naš tim pomoći će Vam u tom procesu kako biste u potpunosti bili zadovoljni. Možda volite da Vam je većina odjeće na vješalicama ili pak imate toliko puno cipela da ih je nemoguće sve spremiti u klasičan ormarić za obuću.

S ove tri predosti – maksimalno iskorištavanje prostora, jedinstven izgled i prilagođen raspored unutarnjih elemenata – nemate više razloga ni razmišljati o kupnji premalog ormara, neprilagođenog Vašem domu. S ormarom koji savršeno pristaje Vama i Vašem prostoru bit ćete još zadovoljniji u svom ugodnom domu.