KERAMIKA NOVA – UMJETNIČKA DJELA ZA VAŠE KLIJENTE I GOSTE

Očuvanje tradicije za naraštaje koji dolaze!

Kad se spoje ljubav, vještina i iskustvo, onda pred takvim poslovnim poduhvatom stoji uistinu predivna priča. Keramika Nova obiteljski je obrt čija uspješna priča traje od 1993. godine, a bavi se proizvodnjom uporabne keramike i suvenira široke namjene. Posao kao i svaki drugi, netko bi rekao, no ovaj posao je već odavno prerastao u umjetnost.

Brojni Nacionalni parkovi, Parkovi prirode te turističke i kulturne ustanove prepoznali su trud i umijeće koje stoji iza svakog proizvoda Keramike Nova te ih uvrstili u svoju ponudu. Iz mora jednoličnih suvenira ovi se proizvodi izdvajaju jedinstvenošću, zadivljujućim umijećem izrade te kreativnošću koja spaja te promovira tradiciju i suvremenost, prirodu i čovjeka, narodnu baštinu i ljepote naše domovine.

Suveniri su uspomena na putovanja, podsjetnik na nove krajeve i skrivene kutke ljepote koje smo posjetili. Što su kvalitetniji i unikatniji to će nas više pozivati da se vratimo. Stoga svatko tko iznajmljuje neki turistički sadržaj ili kuću za odmor može s nekoliko jedinstvenih suvenira ostaviti poseban dojam na svoje goste. Brojni OPG-ovi, privatni iznajmljivači i turistički djelatnici svoju će ponudu obogatiti i itekako osvježiti ovim keramičkim proizvodima. Oduševite svoje goste suvenirom s Vašim logotipom ili potpisom koji će ga uvijek na Vas podsjećati te ga ponovno k Vama dovesti. Čaše, šalice, medalje, pehari, ploče, razne maštovite kreacije – izaberite jedinstvene ideje pretočene u stvarnost!

Pokloni su neizostavni dio poslovnog svijeta, a upravo su jedinstvenost i kvaliteta ono što svaki poduzetnik traži kako bi ostavio najbolji dojam. Stoga se proizvodi Keramike Nova nameću kao izvrsni poslovni pokloni za razne tvrtke kao i medicinske te stomatološke ordinacije. Keramički pokloni s logotipom biti će Vaša trajna podsjetnica kod klijenata i partnera, a Vas će predstaviti u jednom novom svijetlu.

Kada promatramo asortiman proizvoda Keramike Nova teško je odlučiti se koji nam je najdraži, no moramo istaknuti keramičko posuđe koje za cilj ima očuvanje tradicije te spomena na naše bake. Zemljane zdjele, lonci, peke i tanjuri, ukrašeni maštovitim motivima, izrađeni s posebnom ljubavi prema nasljeđu naših predaka pronašli su svoj put i do brojnih ugostiteljskih objekata. Ako uz tradiciju želite i suvremenost, naručite moderno posuđe koje se izrađuje po obliku i s posebnim motivima. Unesite dašak izvornosti i posebnosti u svoj restoran.

Želje klijenata se uvijek poštuju, stoga se proizvodi izrađuju s potpisom Vaše tvrtke, logotipom ili nekim simbolom kojim se želite predstaviti.

Nezaobilazni poslovni pokloni, nezaboravni suveniri, dekoracije ili posuđe za Vaš restoran – umjetnička djela Keramike Nova odišu stilom, odišu kvalitetom i majstorskim umijećem.

Keramika oblikovana s ljubavlju!

 

Kontakt:

Keramika Nova

Donje Pokupje 2 – (Ciglana Wienerberger), 47 000 Karlovac, Republika Hrvatska

Tel: 047/600-471

Mob: 091/542-33-50 – Katarina Lamza Osterman

Web: http://keramika-nova.hr

E-mail: keramikano2@h-1.hr

Radno vrijeme:

Radnim danom: 07-15 h,

Subota-nedjelja: Ne radimo