Savršen recept za novi sjaj Vašeg starog vozila – Auto lim lak!

Vaš limeni ljubimac je izgubio svoj sjaj? Ogrebali ste vrata na novom automobilu prilikom parkiranja? Treba Vam brza, kvalitetna i povoljna usluga popravka limarije ili lakiranja automobila?

Obratite se vrhunskim majstorima u Auto lim laku gdje ćete dobiti i više od onoga što očekujete.

Auto lim lak – najbolje mjesto gdje Vaš automobil, kombi ili teretno vozilo ima tretman kao u najboljoj klinici.

Nakon školovanja i dugogodišnjeg iskustva, Vlado Štefanac je osnovao samostalni obrt. Počevši od male radionice u Mostanju s dva zaposlena, tvrtka je kontinuirano i stalno rasla tako da su se 2004. godine stvorili uvjeti za otvorenje moderne autolimarske i lakirerske radionice opremljene s vrhunskim aparatima i strojevima za popravak karoserije i lakiranje vozila.

Danas imaju 12 zaposlenih djelatnika, a uz osnivača i vlasnika su se angažirali i ostali članovi obitelji odnosno supruga i sin pa su i obiteljska tvrtka.

Kako bi mogli pružiti potpunu uslugu, zapošljavaju majstore različitih struka te su u mogućnosti pružiti sve na jednom mjestu. Godine iskustva i praćenje stalnog tehnološkog napretka glavna su prednost Auto lim laka, jer u svijetu stalnog tehnološkog napretka, neophodno je prilagoditi se novim tehnologijama i načinu rada.

Uz korektne cijene i vrhunsku uslugu, odrađuju popravke autolimarije svih vrsta osobnih vozila, kombija, teretnih vozila te nabavu i ugradnju orginalnih, zamjenskih ili rabljenih auto dijelova po najpovoljnijim cijenama.

Uz popravak autolimarije obavljaju i zamjenu vjetrobranskih stakala, varenje plastičnih auto dijelova te profesionalno lakiranje farova.

Budući da svako vozilo predstavlja nov izazov, iskusni majstori Auto lim laka su razvili odgovarajuće metode za svaki novi posao, primjenjujući svoje široko znanje o automobilskim konstrukcijama, tehnikama popravka i lakiranja.

 

U Auto lim laku nude mogućnost sklapanja polica osiguranja (auto odgovornost i kasko) za sva osiguravajuća društva.

Isto tako za Vas će obaviti sve potrebne radnje sa osiguravajućem društvom, te Vam pomoći kod ispunjavanja obrazaca i prikupljanja svih potrebnih dokumenata za prijavu i naplatu štete.

U Auto lim laku, osim što možete ugovoriti najpovoljnije osiguranje vozila, za Vas će odraditi brzu procjenu štete i obradu odštetnog zahtjeva.
Obavite sve na jednom mjestu!

Uštedite svoje vrijeme i novac, dođite u Auto lim lak!

 

  Mostanje 35, 47 000 Karlovac

 047/ 654-618 

   autolim-lak@ka.t-com.hr

   www.auto-lim-lak.hr