SIGURNOST NA PRVOME MJESTU: PROMIJENITE GUME NA VRIJEME!

Krajina Auto: Neka Vam sigurnost bude na prvome mjestu!

Zima dolazi, a vi još uvijek imate ljetne gume? Vožnja s neodgovarajućim gumama je protuzakonita, a uz to i vrlo opasna po život i sigurnost. Kako biste spriječili proklizavanje vozila i osigurali laganu upravljivost dobre gume su najvažnija stvar na automobilu.

Jedan od najpoznatijih autoservisa u Bosni i Hercegovini, Krajina Auto iz Velike Kladuše najbolje je mjesto za nabavu cjelokupne zimske opreme. Klijentima povoljno nudi gume svih renomiranih proizvođača, svih dimenzija i profila te nenadmašnu profesionalnu uslugu. Bogati asortiman sadrži gume za sve vrste osobnih i terenskih vozila te motocikala, građevinskih i poljoprivrednih strojeva, kao i sva potrebna sredstva za čišćenje i održavanje pneumatika.

Uz uvijek pouzdani Michelin, možete birati između Continentala, Goodyeara, Dunlopa, Save te brojnih drugih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete, brza usluga te mogućnost povrata poreza stranim državljanima razlog su zašto će i ove zime brojni vozači iz Hrvatske upravo u Veliku Kladušu otići po svoju zimsku opremu.

Na zadovoljstvo klijenata, uz kupnju guma osigurana je i besplatna demontaža starih, montaža novih i balansiranje, a uz četiri kupljene gume dobivate i gratis špur. Ako Vaše vozilo nije pravilno podešeno to može uzrokovati prebrzo trošenje guma. Stoga riješite sve na jednom mjestu. Prepustite svoj automobil u ruke vrhunskih stručnjaka.

Zakon propisuje da sve četiri  gume moraju biti zimske, a rok za promjenu je 15. studenog. Nemojte si dozvoliti da Vas i zima i policija uhvate nespremne!

Živite u stanu i ne znate gdje biste s ljetnim gumama? Ako ih spremite negdje u podrum u neodgovarajućim uvjetima one će propadati bez obzira što ih trenutno ne koristite! Krajina ima najbolje rješenje! Predajte ih u hotel za gume pod nadzor stručnjaka. Idealni uvjeti skladištenja osigurat će kvalitetu pneumatika. Vaše gume, očišćene i sačuvane pokupite na kraju sezone. Dočekat će Vas potpuno spremne za korištenje, a uvijek ljubazni i profesionalni djelatnici će ih brzo montirati.

Ne gubite vrijeme i dočekajte zimu pod punom zimskom opremom!

Krajina Auto – Najbolji prijatelj Vašeg limenog ljubimca!

Kontakt:

1. Muslimanske brigade

77239 Velika Kladuša

E-mail: krajina-auto@bosnia.ba

Telefon: (387) 37 771-230 | (099) 667 2757

Web: http://krajina-auto.com/

Facebook: Facebook Krajina Auto

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Nedjelja: 8 – 18 h, srijedom je zatvoreno.