JAMSTVO KVALITETE ZA SVE ŠTO VAŠEM AUTOMOBILU TREBA

Krajina auto – Visokokvalitetni akumulatori i naplatci po iznimno prihvatljivim cijenama!

Akumulator je najvažniji dio električnog sustava automobila, pokreće motor, zaslužan je za rad brisača, svjetala, radija i svega ostaloga što troši el. energiju. Prosječni životni vijek mu je tri do četiri godine, no ovisno o vremenskim uvjetima i načinu korištenja može biti i puno kraći. Sigurno je i Vama barem jednom automobil u zimi zakazao zbog akumulatora. I to se baš dogodilo kada ste bili u žurbi! Kako bi se spriječile takve neugodnosti, trebate redovito provjeravati stanje akumulatora i na vrijeme ga zamijeniti. Uvijek je bolje spriječiti nego liječiti!

Nadaleko poznati i uvijek pouzdani autoservis Krajina auto iz Velike Kladuše svoje klijente svaki puta oduševi bogatim asortimanom autodijelova, originalnih i zamjenskih. Topla akumulatori osiguravaju maksimalnu snagu starta, a njihov široki izbor omogućava dobar odabir prilagođen svakoj vrsti vozila. Njemačko podrijetlo oznaka je kvalitete za sve što ima veze s automobilima stoga Vam Krajina nudi njemačke Hans akumulatore – vrhunska kvaliteta, pouzdanost, ali i vrlo prihvatljive cijene. Uz marke Topla te Hans tu je i britanska marka Comline čiji su akumulatori prepoznati po tome što vozače ne ostavljaju na cjedilu.

Da bi se svakom klijentu usluga maksimalno olakšala, Krajina će od Vas preuzeti i stare akumulatore te Vam na to dati još i popust od 10%. Popust vrijedi za sve vrste i marke akumulatora. Vi samo dođete, odaberete što želite, riješite se starog akumulatora te još dobijete i popust!

I dok se akumulatori skrivaju pod haubom, lijepe i kvalitetne aluminijske felge (naplatci) iznijet će izgled svakog vozila. Svaki poznavatelj automobila zna koliku ulogu kvalitetne felge igraju pri optimizaciji vozačkih performansi kao  i cjelokupnom dizajnu. Da ne spominjemo tuning ekipu s vrlo istančanim ukusom!

U ponudi Krajina ima originalne felge BMW-a, Mercedesa, Audija i Volkswagena, modernog i raznovrsnog dizajna, svih veličina i profila kao i sve ostale vrste zamjenskih aluminijskih i čeličnih felgi. Iz bogatog asortimana svatko može izabrati one koje njemu najviše odgovaraju.

Također, svi vjerni klijenti koji se registriraju u poslovnicama Krajina auta dobivaju dodatni popust od 20 % na punjenje autoklime koje se preporuča obaviti barem jednom godišnje. Ako se ne vodi briga o održavanju može stradati i najskuplji dio sustava – kompresor. Stoga redovit servis i punjenje štede novac, ali i čuvaju zdravlje budući da neispravna klima predstavlja opasnost po dišne puteve.

Uz širok izbor dijelova te povoljne cijene strani državljani dobivaju i  povrat poreza od 17 posto.

Dođite i doživite vrhunsku atmosferu koja vlada u ovom raju za obožavatelje tehnike i automobila. Nakon što jednom posjetite Krajinu, redovito ćete se vraćati!

Brzina i kvaliteta rada, širok izbor zamjenskih dijelova, ljubaznost i profesionalnost te povrat poreza od 17 posto čekaju upravo Vas!

Krajina auto – najbolji prijatelj Vašeg limenog ljubimca!

Kontakt:

  1. Muslimanske brigade

77239 Velika Kladuša

E-mail: krajina-auto@bosnia.ba

Telefon: (387) 37 771-230 | (099) 667 2757

Web: http://krajina-auto.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Krajina-AUTO-Wheels-Tires-686918808149036/

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Nedjelja: 8 – 18 h, srijedom je zatvoreno.