SVE ŠTO VAM TREBA ZA VAŠE MALO KUĆNO ŽIVOTINJSKO CARSTVO

ZOO Vili – sinonim za vrhunsku njegu i brigu o kućnim ljubimcima!

Raditi nešto iz ljubavi ključ je uspjeha u svakome poslu. To najbolje znaju vlasnici i djelatnici hrvatskog lanca specijaliziranih trgovina za kućne ljubimce ZOO Vili. Njihova poslovnica na karlovačkom Korzu već je godinama nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje naših omiljenih kućnih prijatelja, onih dlakavih i pernatih, malih i velikih, onih koji trče i onih koji plivaju. Dugogodišnje iskustvo još od 1994. godine, stručnost i znanje temelj su uspjeha ove trgovine koja nosi ime po Viliju – psu osnivača tvrtke. Osim u Karlovcu, ZOO Vilijeve poslovnice se nalaze i u Jastrebarskom, Samoboru i Zagrebu.

Kako bi Vaši ljubimci uvijek bili siti, kod Vilija možete pronaći sve vrste hrane provjerenih i kvalitetnih proizvođača. Optimanova je vrhunska superpremium linija ukusne i zdrave hrane za pse i mačke koja svojom inovativnom formulom i načinom proizvodnje osigurava zadovoljan pogled Vašeg četveronožnog prijatelja. Sa velikim udjelom mesa, bez žitarica ili sa malim udjelom riže posebno je prilagođena psima s osjetljivim želudcem te alergijama. Uz to je i potpuno prirodna, bez konzervansa i genetskih modifikacija. Nezamjenjiva je za potpunu tjelesnu ravnotežu Vašeg psa. Upravo ono što Vaša krznena loptica očekuje!

U ZOO Viliju ćete uz hranu pronaći i raznovrsnu opremu, povodce, brnjice i igračke za Vaše kućne ljubimce. Sve na jednom mjestu! Kad je u pitanju akvaristika te briga o ribicama ZOO Vili se ponosi svojim vodećim mjestom u Hrvatskoj, posebno trgovina u zagrebačkom naselju Utrine. Ta mala plivajuća stvorenja savršeni su ukras svakog doma, no u isto vrijeme su i bića koja zahtijevaju stalnu njegu i pažnju. Stoga ćete u ZOO Viliju, uz ribicu koju želite, slatkovodnu i morsku, pronaći i svu potrebnu opremu, pribor i hranu. A tu su i biljke koje će zajedno s ribama činiti jedan predivan živi ekosustav u Vašoj kući. Da bi Vam se briga o ribicama maksimalno olakšala, imate mogućnost naručivanja akvarija po mjeri. Šarene ribice pružaju puno veselja, a posebno najmlađima koji će ih zadivljeno promatrati kako istražuju svoj stakleni dom.

Ptice, razne vrste glodavaca te cjelokupno kućno životinjsko carstvo ima svoje mjesto u ZOO Viliju. U veterinarskim ljekarnama koje zajedno sa stručnim veterinarima djeluju u sklopu trgovine pronaći ćete sve potrebne lijekove, preparate i proizvode za uljepšavanje. Ljubazno osoblje ZOO Vilija oduševit će Vas svojom stručnošću i poznavanjem svega onoga što je Vama kao vlasniku kućnog ljubimca bitno.

ZOO Vili surađuje i s udrugama za udomljavanje, a svi hvalevrijedni udomitelji dobivaju i popust na prvu kupnju kao nagradu za svoj humani čin. Uza sve to, vjerne kupce uvijek iznova očekuju i razni popusti te akcije.

Stoga dokažite svome ljubimcu da ga volite te ga iznenadite ukusnom hranom, zanimljivom igračkom ili novim prijateljem.

“Što je čovjek bez životinja? Kada bi životinja nestalo, čovjek bi umro od velike usamljenosti duha. Što god zadesi životinje, ubrzo snađe i čovjeka. Sve je na svijetu povezano.”

(Seattle, poglavica američkog domorodačkog plemena Duwamish)

Kontakt:

ZOO VILI, TRGOVINA ZA KUĆNE LJUBIMCE

Trg bana Petra Zrinskog 6 (Korzo), 47000 Karlovac, Republika Hrvatska
Tel.: 047/616-891
E-mail: zooviliured@net.hr
Web stranica: www.zoo-vili.hr
Facebook stranica: https://www.facebook.com/pages/Zoo-Vili/169924076509704