RAZGOVOR S DAMIROM

„ Osjećam se fenomenalno. Još uvijek ne mogu vjerovati kako zubi izgledaju super. Izgledaju potpuno prirodno iako moji nikada nisu izgledali ovako dobro (smijeh). Jednostavno nemam dovoljno riječi kojima bi opisao svoje iskustvo u DIPC Hurčak. Najvažnije što bih spomenuo je da ništa nije boljelo, a čega sam se najviše bojao.

S ovako stručnim i ljubaznim doktorima, prijateljskim pristupom te urednom i prekrasno uređenom ordinacijom s najmodernijim uređajima do sada se nisam susreo“, kroz osmijeh kaže Damir koji je upravo prošao kroz svoj prvi makeover u životu i pri tome ostao i više nego oduševljen.

 

  1. Zašto ste odlučili uljepšati osmijeh? 

Iskreno, prvo natjerala me je supruga  (smijeh). Drugo, zubi su mi zaista jako propali tako da sam morao nešto učiniti.

  1. Jeste li očekivali ovakav prirodni  izgled zubi? 

Iskreno nisam. Očekivao sam lijepe zube, ali ovi su nadmašili sva moja očekivanja. Svim mojim prijateljima i poznanicima koji imaju umjetne zube  to se vidi  i izgledaju neprirodno.

  1. Kakav je osjećaj u ustima? Jeste li se naviknuli?

Osjećaj je potpuno prirodan kao i izgled. Kao da su to moji zubi oduvijek.

  1. Što vas je najviše oduševilo? 

Najviše me je oduševilo što me ništa nije boljelo, a toga sam se najviše bojao i zato sam odgađao odluku da napravim nešto sa svojim zubima. Stručni doktori savršeno znaju svoj posao i  imaju prijateljski pristup. Također,  ordinacija je vrhunski opremljena s najnovijim uređajima i dijagnostikom. Imaju tako udobnu stolicu da sam skoro zaspao. E kad to  spomenete da ste zamalo zaspali kod zubara onda bi svatko išao u ovu ordinaciju.

  1. Kako ste funkcionirali dok su trajali radovi i liječenja?

Imao sam cijelo vrijeme zamjenske zube Nitko nije primijetio da su uopće umjetni te sam mogao normalno jesti, razgovarati i smijati se.

  1. Što bi poručili budućim pacijentima?

Nemojte čekati dugo kao ja. Ne brinite, neće vas boljeti. Dugo sam tražio gdje raditi zube i nisam pogriješio. Doktori iz DIPC Hurčak su fenomenalni. Nemam riječi kojima bi ih opisao. Moja preporuka svima!