NAJLJEPŠE TALIJANSKE CIPELE U KARLOVCU KOJE OBOŽAVAJU  HRVATSKE TRENDSETERICE

Odavno je poznato da je ljubav između žene i cipela vječna, tajanstvena i neraskidiva.

Leonarda boutique je multibrand store trgovina u kojoj se nalaze kolekcije dizajnerskih imena poput NAPOLEONI, Ovye by Cristina Lucchi Islo Isabella Lorusso, Spazio MODA Bologna te ovakva oaza visoke mode u Karlovcu pruža ženama pravo modno zadovoljstvo.

Već 20 godina samo najmodernije vrhunske kožne talijanske cipele, sandale, natikače, čizme, ženske i muške kožne jakne kao i torbe velike i male čekaju Vas u Leonarda boutique u  prizemlju Shopping centra Karlovčanka. Za sve prigode, od one poslovne i dnevne do glamurozne uvijek imate na raspolaganju brižno birane najnovije modele. Cipele s visokim potpeticama više ne moraju biti neudobne. Leonarda boutique uz vjerne kupce iz Karlovačke županije sve više posjećuju Zagrepčanke i ostatak Hrvatske.

Kvalitetne lijepe i moderne cipele talijanskih proizvođača ekskluzivnih renomiranih marki kakve možete naći u Leonarda boutique osnova su svake garderobe, a neodoljivi sklad cipela, remena, torbice i jakne u Leonarda boutique riješiti će sve oduvijek poznate ženske muke gdje naći sve to zajedno, a da savršeno odgovara i bojom, materijalom ili uzorkom.

Uz jedinstven ugođaj kupnje ekskluzivne obuće Leonarda boutique ima u svojoj ponudi vrhunske ženske i muške kožne jakne iz Italije.

Želite li klasiku ili neki moderniji model u ponudi su sve veličine od najmanje do najveće, a uz to dodatna pogodnost je što po narudžbi možete dobiti i nešto što nije trenutno u trgovini.

Vrhunska prepoznatljiva kvaliteta, udobnost, ženstvenost, sve to Vas čeka u Leonarda Boutiqueu!

Kontakt:

Leonarda boutique
Shopping centar Karlovčanka
Trg Milana Šufflaya 1, 47000 Karlovac, Republika Hrvatska

Telefon: 098 /833 508
E-mail ingeborg.krizanic.matasic@gmail.com
Facebook: https://hr-hr.facebook.com/leonardaboutique/
Instagram: http://www.thepicta.com/user/leonarda24/374573323

Radno vrijeme:

PONEDJELJAK – PETAK
09 -12 h i 16-20 h

SUBOTA
9-13 h