ANDY D.O.O. NAŠ DOM

DEKORIRAJTE SVOJ DOM STILOM I NENADMAŠNOM ESTETIKOM IZ TRGOVINE ANDY

Za dom iz kojeg nikada nećete poželjeti izići!

Ljepota života, “la dolce vita“, kako bi Talijani rekli, nema cijenu, a Vaš dom, Vaša kućica u cvijeću pri tome zauzima neizbježno mjesto. Da bi Vam spavaća soba u kojoj ćete utonuti u san ili se tek razbuditi s najdražom osobom, da bi Vam dnevni boravak u kojem ćete odmoriti nakon napornog  dana uistinu pružili nezaboravne trenutke odmora, mira i ugode potrebno ih je urediti po svome ukusu, elegantno i jedinstveno.

O tome treba voditi računa prilikom useljenja ili preuređenja, treba pronaći jedinstvenu trgovinu u kojoj ćete zaboraviti na vrijeme tražeći savršene zavjese ili krevetninu. Karlovačka trgovina Andy s dugogodišnjim iskustvom i tradicijom kao i povoljnim cijenama upravo je takvo mjesto. Na jednome mjestu, na adresi Vladka Mačeka 4, čeka Vas široki izbor zavjesakrevetnine te raznovrsne opreme za uređivanje i dekoriranje svog najdražeg kutka. Raznovrsnost ponude od šarenila boja do iznimne jednostavnosti i decentne elegancije omogućuje mogućnost bezbrojnih kombinacija.

 

Bogati posteljni program uključuje dekeplahtejastukepoplune i sve za krevet u kojeg ćete se ušuškati i poželjeti što duže u njemu ostati. Kvaliteta materijala uistinu je izuzetna, bogatstvo dezena, boja i ukrasa zadovoljit će i najzahtjevnije kupce, a izbor modela ne ostavlja mogućnost da ne pronađete upravo ono što tražite. Najfiniji damast, satenkrepfrotir i obično platno od čistog pamuka u Vaš dom unose vrhunski stil i mekani dodir užitka.

Sve za Vašu kuću ili stan, ali i poslovni prostor, kafić ili restoran, nalazi se na jednome mjestu pa tako i raznovrsni stolni, kupaonski i ugostiteljski program. Stolnjaci, ručnici i podne pamučne prostirke precizne izrade napravljeni su da lijepo izgledaju i dugo traju.

Ponuda zavjesa uključuje klasične, jednostavne i bogato ukrašene, panel i rimske te elegantne rolo, duo rolo, trakaste i plisse. Usluga šivanja zavjesa po mjeri omogućena je svim klijentima, brzo, profesionalno i precizno. Funkcionalne karniše mogu imati i zamjetnu estetsku ulogu pa tako odaberite između raznih drvenih i metalnih modela. Ovisno o Vašim potrebama izaberite zidne ili plafonske sustave montiranja.

U ovoj trgovini sva je pozornost usmjerena ka pružanju nenadmašne usluge i visokokvalitetnih proizvoda pa će Vam tako stručni i nadasve ljubazni djelatnici s okom za detalje dati odgovor na svako pitanje kao i preporuke te savjete.

Bogatim asortimanom karlovačke trgovine Andy utkajte stil, eleganciju i vrhunsku kvalitetu u vlastiti dom!

Samo beskompromisna kvaliteta u ponudi!


  Vladka Mačeka 4, 47 000 Karlovac

  047 638 841  099 418 0787 

  andynasdom@gmail.com

  andy-karlovac

facebook/andykarlovac