Froddo Shop

Froddo je poznata hrvatska marka obuće za djecu i najmlađe koja već dugi niz godina uveseljava naše mališane svojim zaigranim kreacijama posebno prilagođenim njihovim osjetljivim stopalima.

Za zdrav razvoj dječjih stopala najvažnije je od malih nogu nositi udobnu i kvalitetnu obuću, a upravo Vam Froddo nudi najveći izbor zdrave, anatomski prilagođene obuće. Dječja su stopala i stopalne kosti vrlo nježne i podložne raznim deformacijama ako se ne razvijaju pravilno. U kvalitetnoj obući od prirodnih materijala dječje se stopalo pravilno razvija te se smanjuje mogućnost nastanka raznih anomalija. Froddo za Vaše najmlađe nudi upravo najkvalitetniju kožnu obuću posebno prilagođenu njihovim stopalima, bez štetnih kemijskih sastojaka.

Tradicija poslovanja i proizvodnje, zadovoljstvo velikog broja kupaca i potpuna posvećenost dobrobiti naših najmlađih jamče Vam potpuno zadovoljstvo Froddo dječjom obućom. Vaši će mališani u novoj obući bezbrižno koračati u novim avanturama, a njihova će stopala biti potpuno zaštićena.

Posjetite Froddo shop na adresi Zrinski trg 1 i odaberite najbolju obuću za Vaše najmlađe. Njihova stopala će Vam biti zahvalna!

 

 

  Trg bana Petra Zrinskog 1, 47 000 Karlovac

 047/614-090

 froddo.shop30@gmail.com

 https://shop.ivancica.hr/

   https://www.facebook.com/pg/froddoshoes/about/?ref=page_internal