Dentalni implantološko protetski centar Hurčak

DENTALNI IMPLANTATI – NAJBOLJA OPCIJA ZA NADOMJESTITI IZGUBLJENE ZUBE

Dentalno implantološko protetski centar Hurčak nudi Vam kvalitetnu, stručnu i pouzdanu stomatološku uslugu. Obiteljska smo ordinacija s višegodišnjim iskustvom, a svojim pacijentima svakodnevno osiguravamo zdrav i lijep osmjeh. Nudimo usluge iz područja estetike, implantologije, fiksne i mobilne protetike, oralne kirurgije i parodontologije. Najnoviji u našoj ponudi su PRF tretmani.

Pozivamo Vas da otkrijete prednosti zubnih implantanata. Osim poboljšanog izgleda i funkcije, sprječavaju gubitak kosti, trajni su te čuvaju okolne prirodne zube. Vraćaju osmijeh na lice, a toliko su izdržljivi da mogu trajati i cijeli vaš život. Kirurška tehnika ugradnje implantata izvodi se u lokalnoj anesteziji i potpuno je bezbolna. Nakon ugradnje implantata slijedi period oseointegracije (cijeljenja) tijekom kojeg implantat srasta s kosti. Poslije se stavlja nadogradnja , i keramička krunica . Napravljen profesionalno, zubni implantat izgledom i funkcijom postaje neraspoznatljiv od okolnih zdravih zubi.

Nalazimo se na zagrebačkom Laništu, na adresi Jaruščica 1a (u neposrednoj blizini Arene) te nam je drago što naši pacijenti ne moraju ulaziti u gradske gužve prilikom dolaska. Dodatna prednost je što pacijenti imaju mogućnost plaćanja svim karticama do 60 rata. Kao novost ordinacija ima u ponudi i poklon bonove za stomatološke usluge po izboru te su idealan poklon za važne događaje u životu najdražih.

Za Vas smo otvoreni ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 13.30 do 21.00h te utorkom i petkom od 08.00h do 14.30h. Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite na broj telefona 01 557 8012 ili na email: info@dipc.hr.

  Jaruščica 1a, 10020 Zagreb, Republika Hrvatska

  +385 01/557-8012

  +385 01/557-8422

  dipc.hr

Facebook