ROSANNA MUŠKA ODIJELA

 „ Odijelo ne čini čovjeka, ali ga itekako može istaknuti! “

I došao je taj dan, dan kada ćete izreći sudbonosno da. Možda Vama i nije toliko bitno kakvo ćete odijelo nositi, no Vaša bolja polovica Vas očekuje u najboljem izdanju. Modna tvrtka Rosanna iz Karlovca u posljednjih je dvadesetak godina svojim kreacijama uveličala svečane dane brojnih mladenaca, krizmanika, maturanata i ostalih slavljenika.

Od glave do pete Rosanna misli na sve. Krenimo s odijelima koja se rade po narudžbi i mjeri. Za ljubitelje svevremenske klasike u ponudi su klasična odijela od najkvalitetnijih materijala, pažljivo šivana pod budnim okom izučenih majstora zanata. Ako Vam umjesto klasike više odgovara slim fit iliti strukturirani kroj, s Rosannom nećete pogriješiti.

Uz dobro odijelo dolazi i vrhunska košulja, na košulju prsluk koji savršeno pristaje, a završni dodir elegancije pružit će Vam moderna kravata ili leptir mašna.

Brojevi dolaze u svim veličinama, svaki klijent je jednako važan i svatko za sebe može pronaći savršenu mjeru. Preko pedeset brojeva za visoke, niske, elegantno popunjene i vitke, energične mladiće, gospodu u godinama i one koji se osjećaju pomlađenima, cjelokupan asortiman za svakoga muškarca. Brojni modeli i boje – sve osmišljeno do najsitnijeg detalja.

Vratimo se opet na kravate, taj prepoznatljivi simbol elegancije i hrvatskog identiteta. Pet različitih proizvođača izabralo je upravo Rosannu za plasman svojih kravata. Spomenimo i Croata Ban košulje kao i raznovrsne gumbe za manžete.

NOVO u Rosanni!

Od nedavno u Rosanni potražite vrhunsku njemačku kvalitetu cipela – Digel!

Moderne elegantne cipele upotpunit će svaki izgled, a zahvaljujući vrhunskim materijalima i tradiciji Digel proizvoda, osjetit ćete udobnost pri svakom koraku.

Osim cipela ovog popularnog brenda, u Rosanni možete pronaći odijela, jakne i kapute za sve prigode!

 

 

Bilo da ste niskog, srednjeg ili visokog stasa, Rosanna ima odijelo za Vas! Možete birati između super slim, slim i comfort krojeva, a odijela možete pronaći do konfekcijskog broja 66!

 

Za žene Rosanna nudi konfekcije TwinsLinea i Astibo koje će savršeno pristajati uz Rosannina odijela na njihovim partnerima i zaručnicima.

Brojni zadovoljni muškarci i žene svjedoče o kvaliteti ovih jedinstvenih karlovačkih odijela, ljubaznosti i pristupačnosti djelatnika te širokoj lepezi modnih proizvoda. Ugled i dugogodišnja tradicija u spoju s iskustvom i znanjem rezultirali su dobro poznatim modnim imenom u našoj županiji i šire.

Vjenčanje je jednom u životu, ili je barem takav plan u početku, kao i matura, prva pričest i krizma. Stoga odaberite odijelo koje će Vas tog dana istaknuti, u kojem ćete savršeno izgledati i izvrsno se osjećati. Rosanna Vam nudi upravo to – vrhunski izgled, dobar osjećaj i zadovoljstvo s vlastitim odabirom.

 

Kontakt:

Maloprodaja: Trg bana Petra Zrinskog 13, KORZO Karlovac

Proizvodnja: Bašćinska cesta 51 d, 47 000 Karlovac, Republika Hrvatska

Tel.: 047/416 – 408

Mob.: 098/319-325

E-mail: rosanna.odijela.karlovac@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/rosannaodijela.karlovac?ref=br_rs

Radno vrijeme trgovine:

PON – PET: 8:00 – 20:00 h

SUB: 8:00 -13:00 h